Επί ελληνικού εδάφους και δη επί του εδάφους της Θεσσαλονίκης είναι από σήμερα (19/2)  ο Josh Carter, Ο νέος ξένος του «δικέφαλου» κατέφθασε σήμερα στην συμπρωτεύουσα για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» άνθρωποι της ομάδας υποδέχτηκαν τον 34χρονο Αμερικανό, τον «καλωσόρισα» και τον… έμπασαν αμέσως στο κλίμα του ΠΑΟΚ.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη, ο Josh Carter πήγε στην Πυλαία στο «PAOK Sports Arena», για να έχει μια πρώτη επαφή με το νέο του προπονητή, Άρη Λυκογιάννη και τους νέους συμπαίκτες του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ «καλωσόρισε» τον νέο παίκτη της ομάδας και μέσα από τις σελίδες της στα social media, όπου ανέφερε: «Είναι εδώ! Ο Josh Carter μόλις προσγειώθηκε! Καλωσόρισες στην Θεσσαλoνίκη και την οικογένεια του ΠΑΟΚ»!

Ο Josh Carter ξέρει τα κατατόπια στην Ελλάδα, καθώς πέρσι ήταν στην χώρα μας. Ο Αμερικανός είχε αποκτηθεί από το Ρέθυμνο και έπαιξε σε 8 παιχνίδια με την ομάδα στην Basket League. Δεν πρόλαβε να παίξει αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, αλλά είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι στο ξεκίνημα της σεζόν 2015-16 στη Σμύρνη, όταν αγωνίζονταν στην τότε πρωταθλήτρια Τουρκίας Pinar Karsiyaka.

Ο Josh Carter είχε μέσο όρο στα ματς που έπαιξε στην Ελλάδα με το Ρέθυμνο 12,7 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ, με 44,4% στα τρίποντα.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ JOSH CARTER