Αύριο ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με αντίπαλο τη Βιλερμπάν (8/11, 19:00) και ο Ζάνις Πέινερς έκανε δηλώσεις για το ματς και τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ανέφερε την ποιότητα των Γάλλων.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν είναι καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Το γεγονός ότι προερχόμαστε από συνεχόμενες νίκες βοηθάει την ψυχολογία της ομάδας. Βρισκόμαστε σε καλό μομέντουμ και αυτό μας βοηθάει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι έχουν δύο εκρηκτικά γκαρντ, τα οποία παρότι δεν είναι οι καλύτεροι σουτέρ του κόσμου, έχουν έκρηξη, κάνουν ντράιβ και δημιουργούν για τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτούς τους παίκτες πρέπει να σταματήσουμε, αυτό είναι το κλειδί. Παίζουμε καλή άμυνα, γιατί παίζουμε προσεκτικά στην επίθεση. Δεν παίζουμε «τρελό» μπάσκετ, δε θέλουμε να τρέχουμε και να σουτάρουμε και για αυτό πηγαίνουμε και σε πιο χαμηλά σκορ. Προτιμάμε τον αργό ρυθμό και για αυτό οδηγούμαστε σε αργό παιχνίδι. Θέλουμε η κάθε μπάλα να προκύπτει από σωστό παιχνίδι. Το ότι παίζουμε αργά στην επίθεση μας βοηθά να γυρίζουμε γρήγορα στην άμυνα, περιορίζοντας και τον αντίπαλο στην προσπάθεια να παίξει γρήγορα και να κάνει αιφνιδιασμό».

Για τη Βιλερμπάν είπε:  «Δεν το πιστεύω αυτό. Όλοι έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουν δείξει ότι παίζουν καλά και μετά από δύσκολα παιχνίδια, δε νομίζω ότι οι ομάδες επηρεάζονται τόσο πολύ από το δύσκολο πρόγραμμα και τα προηγούμενα παιχνίδια. Άλλοι παράγοντες παίζουν σημαντικότερο ρόλο».