Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη θα επιδιώξει να πάρει ο ΠΑΟΚ απέναντι στον ΚΑΟΔ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα αντιμετωπίσει στη Δράμα την τοπική ομάδα θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Χαραλαμπίδη, αλλά δεν χάνει την πίστη του για το “διπλό”.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, το απέδειξε και με τη νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική στην Πάτρα. Νομίζω ότι ο ΚΑΟΔ είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές, έχει καλούς ψηλούς, έχει περιφερειακούς, καλούς Αμερικάνους. Είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει, να σκοράρει, αλλά παράλληλα παίζει και δυνατή άμυνα. Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη προσοχή, να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου και να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί σε όλες τις φάσεις”, δήλωσε, αρχικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, για να καταλήξει λέγοντας:

Έχουμε το πρόβλημα με τον Χαραλαμπίδη, αλλά η απουσία του είναι δεδομένη. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, προετοιμαζόμαστε πολύ δυνατά για κάθε αγώνα και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά του αγώνα”.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Θεοδωράκος τόνισε: “Μετά τη νίκη που κάναμε, αλλά και την καλή εμφάνιση επί του Ικάρου, η ομάδα έχει καλύτερη ψυχολογία. Θέλουμε να συνεχίσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ και φυσικά με ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα. Εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που μας έχει ζητήσει ο προπονητής, θα κερδίσουμε.

Ο ΚΑΟΔ είναι καλή ομάδα, στην έδρα του θα είναι δυνατός κι εμείς θα πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε συγκεντρωμένοι, να προσέξουμε πολύ τα ριμπάουντ και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του και ιδιαίτερα να μην παίξει με αιφνιδιασμούς, γιατί είναι ομάδα που τρέχει πολύ”.