Την Λιμόζ υποδέχεται την Τρίτη(12/1) ο ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του Last-32 του eurocup και ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου Παντελής Μπούτσκος  μέσα από το προσωπικό του blogστην επίσημη σελίδα της ομάδας, ανέλυσε τους Λιμουζό και μίλησε για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στους παίκτες που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ ενώ δεν μπορούσε να μην σχολιάσει και το γεγονός ότι στη Γαλλική ομάδα παίζει ένας παλιός γνώριμος του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Μάρκ Πέιν.

Αναλυτικά τα οσα εγραψε στο www.paokbc.gr

Επόμενος αντίπαλος μας στη φάση των “32” τουEurocupείναι ηΛιμόζ, ένα μεγάλο club, μία βαριά φανέλα τουEυρωπαϊκούμπάσκετ. ΗΛιμόζέρχεται στο “Παλατάκι” με νέο προπονητή και μία πολύ ποιοτική προσθήκη, τον πολύπειροMcCalebb, έναν παίκτη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ευρωλίγκα με τις δημιουργίες του στοtransition. Είναι ο πρώτος αγώνας μέσα στο σπίτι μας και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισηςπρέπει να δώσουμε ότι έχουμεγια να φτάσουμε στη νίκη. Ειδικότερα μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέραςη νίκη θα κρατήσει το όνειρο ζωντανό.

ΗΛιμοζείναι μία ομάδα μεεμπειρίακαιπολύ ταλέντο, αλλά λόγω της συνύπαρξης πολλών παικτών που θέλουν να παράγουν σκορ έχουν δυσκολευτεί να βρουν τη χημεία τους και η μέχρι τώρα πορεία τους δεν είναι η επιθυμητή. Στην περιφέρεια δεσπόζει ένας από τουςκαλύτερους πόιντ γκαρνττηςΕυρώπηςοWestrerman, που μαζί με τονSchaffartzik, o οποίος μπορεί να σουτάρει από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, συνιστούν ένα πολύ ισχυρό δίδυμο. Επίσης οι δεινοί σουτέρGatensκαι Diawara, οBoungou-Coloένας παίκτης που αποτέλεσε το μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας σταforwardsτα τελευταία χρόνια και ο γνώριμός μας από το πέρασμα στηνΕλλάδα,Danielsμπορούν στη βραδιά τους να αλλάξουν το μομέντουμ ενός αγώνα.

Μέσα στη ρακέτα οTraoreδίνει ποιότητα με το all aroundπαιχνίδι του ενώ οιZerboκαιCamaraδίνουν μέγεθος και σκληράδα κάτω από τα καλάθια.

Ωστόσο θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότιείμαστε χαρούμενοιπου υποδεχόμαστε έναν καλό φίλο, έναν σπουδαίο παίκτη που τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας, ένα δικό μας παιδί, τονMark Payne. Τον καλωσορίζουμε, αλλά πρέπει να τον στεναχωρήσουμε”.