Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει απλά μισός, λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων των διεθνών παικτών του…Ούτε ταξί δεν γεμίζει. Ετσι ο Κώστας Μέξας είδε κι αποείδε και έδωσε  αναγκαστικό διήμερο ρεπό στην ομάδα, καθώς η… λειψανδρία δεν επιτρέπει να γίνει κανονική προπόνηση.

Η ομάδα είχε που είχε πολλές απουσίες ήρθε και ο τραυματισμός των Σχίζα και Brown στο φιλικό που έδωσε χθες ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία με την Λάρισα για να δέσει το γλυκό. Μάλιστα για τους δυο παίκτες επικρατεί ανησυχία για το αν θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον Ήφαιστο στη Λήμνο (Σάββατο 29/2 στις 15:30) στην επανέναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ρεπό, θεραπεία και εξετάσεις για Brown, Σχίζα
Διήμερο και αναγκαστικό (λόγω των πολλών προβλημάτων και απουσιών) ρεπό έχουν Σάββατο και Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν ξεκινήσουν από τη Δευτέρα προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Ήφαιστο στη Λήμνο (Σάββατο 29/2 στις 15:30).

Bobby Brown και Σταύρος Σχίζας, που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τη Λάρισα, ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, με την κατάστασή τους να προκαλεί ανησυχία.

Ο Brown που έχει διάστρεμμα στο δεξί πόδι και ξεκίνησε ήδη εντατική θεραπεία, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα, για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ο Σχίζας που έχει κάκωση άκρου αριστερού ποδός ακολουθεί θεραπεία, όπως άλλωστε και ο Ζήσης Σαρικόπουλος, λόγω της κάκωσης στο γόνατο.