Έτοιμος να αναχωρήσει για τη Γαλλία, όπου την προσεχή Τετάρτη (5/1) θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Strasbourg στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα Play In του BCL, είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αναμένεται να ταξιδέψει αρχικά για τη Φρανκφούρτη και μετέπειτα για την ομώνυμη πόλη αύριο το μεσημέρι (4/1 – 15:35).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O ΠΑΟΚ mateco συνέχισε και σήμερα την μετ’ εμποδίων προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την SIG Strasbourg, με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής. Η προετοιμασία της ομάδας επί Ελληνικού εδάφους ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης (4/1) με την προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena, καθώς αμέσως μετά θα ξεκινήσει το ταξίδι της ομάδας για το Στρασβούργο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (4/1 στις 15:35) για τη Φρανκφούρτη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Στρασβούργο.

Στη Γαλλία με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα ταξιδέψουν οι αθλητές: Demetre Rivers, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος και Derek Ogbeide.

Το πρωί της Τετάρτης (5/1) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο Rhenus Sport, το γήπεδο στο οποίο το ίδιο βράδυ (21:00), θα διεξαχθεί ο αγώνας με την SIG Strasbourg για την 1η αγωνιστική των Play-In του Basketball Champions League.