Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα πόδι στον γκρεμό και η πτώση στην Α2 πλανιέται σαν φάντασμα πάνω από την ομάδα. Ο “Δικέφαλος” βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με σκορ 5-15 και η μαύρη σελίδα του υποβιβασμού στοιχειώνει τα όνειρά του. Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος, βέβαια, να δώσει τα πάντα για να αποφύγει το μοραίο. Και προσπαθεί και με κάθε τρόπο να συσπειρωθεί.

Στο πλαίσιο αυτό με πρωτοβουλία του αρχηγού του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Μαργαρίτη και του υπαρχηγού Απόλλων Τσόχλα, θα πραγματοποιηθεί απόψε δείπνο της ομάδας σε μια προσπάθεια να συσπειρωθεί ο Δικέφαλος ενόψει των μαχών που τον περιμένουν και θα κρίνουν το αν η ομάδα θα γλιτώσει το μοιραίο του υποβιβασμού.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Με πρωτοβουλία του αρχηγού του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Μαργαρίτη και του υπαρχηγού Απόλλων Τσόχλα, θα πραγματοποιηθεί απόψε δείπνο των καλαθοσφαιριστών, σε μία ακόμη προσπάθεια συσπείρωσης της ομάδας και προετοιμασίας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αγώνων που απομένουν ως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League».
Στο μεταξύ, αύριο θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του «PAOK Sports Arena» μετά την απόφαση του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των μέτρων για να σταματήσει η επέλαση του coronavirus.