O προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας έσβησε δυο ονόματα από το απουσιολόγιό του και εκεί πλέον έμεινε μόνο ένα. Οι Shannon Shorter και Βαγγέλης Μαργαρίτης ξεπέρασαν τα προβλήματα, που είχαν και επέστρεψαν από σήμερα (4/3) στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Αντίθετα ο Απόλλων Τσόχλας παρέμεινε και χθες στα πιτς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Μάλιστα ο Τσόχλας έκανε σήμερα εξετάσεις για να υπάρξει μια εκτίμηση για το αν θα ενισχύσει την ομάδα στο κρισιμότατο παιχνίδι του Σαββάτου (7/2) με το Περιστέρι στην “PAOK Sports Arena”.

Ο Μέξας γύμνασε κανονικά τους παίκτες του χωρίς ευτράπελα, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και ανάλυση του Περιστερίου μέσω του βίντεο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και προπόνηση τακτικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι Winmasters, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, στις 17:30, για την 20ή αγωνιστική της EKO Basket League.

Ο Απόλλων Τσόχλας έμεινε και σήμερα εκτός προπόνησης και υποβλήθηκε σε εξετάσεις για τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση. Ο έμπειρος γκαρντ ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας για να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.

Κανονικά συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ, που είναι στη διάθεση του Κώστα Μέξα».