Ο ΠΑΟΚ ανέβασε και σήμερα στροφές για τον αγώνα της Κυριακής (28/2, 17:00) με την Λάρισα στην 15η Αγωνιστική της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας Άρης Λυκογιάννης είδε τον διεθνή παίκτη του «δικεφάλου» Βαγγέλη Μαργαρίτη, που ήταν στην Εθνική, να επανέρχεται από σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και να βγάζει όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα ένας άλλος διεθνής της ομάδας, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και αναμένεται να δοκιμάσει αύριο να μπει στον κανονικό ρυθμό.

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις που έχει στην ποδοκνημική, οι οποίες είναι απόρροια ενός τραυματισμού που υπέστη στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Στον αγώνα της Κυριακής (28/2, 17:00) με την Λάρισα επικεντρώνεται πλέον το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με τον κόουτς Λυκογιάννης να αναλύει σήμερα για πρώτη φορά τον αντίπαλο με την χρήση βίντεο. Ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επανήλθε σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του ΠΑΟΚ και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και αναμένεται να δοκιμάσει αύριο να μπει στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης. Ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, από έναν τραυματισμό του στη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ συνεχίζεται την Πέμπτη (25/2) με μία προπόνηση.