Ο ΠΑΟΚ έκανε προπονήθηκε κανονικά σήμερα ενόψει του αυριανού (7/9, 16:30) φιλικού με την ΑΕΚ στο «Παλατάκι».

Ο Κώστας Μέξας δεν είχε στην διάθεσή του 3 παίκτες. Ο λόγος για τους Elijah Mitrou-Long και Βαγγέλη Μαργαρίτη που έκαναν ατομικό και τον Alan Herndon που συνεχίζει τις θεραπείες.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με την χρήση βίντεο από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Μέξας έδειξε στους παίκτες του τα λάθη που έκαναν και ζήτησε φυσικά να μην επαναληφθούν και η ομάδα να δείξει από αύριο κόντρα στην ΑΕΚ σημάδια βελτίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Βίντεο, προπόνηση και νέο φιλικό με την ΑΕΚ (κεκλεισμένων των θυρών)

Την ευκαιρία για ένα ακόμη πολύ δυνατό τεστ και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων θα έχει ο Κώστας Μέξας, από το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο δεύτερος αγώνας αγώνας της ομάδας μας θα διεξαχθεί –κεκλεισμένων των θυρών- στο PAOK Sports Arena, τη Δευτέρα 7/9/2020 (16:30).

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση που έκανε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με την χρήση βίντεο από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε προπόνηση με τακτική και αποκατάσταση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Elijah Mitrou-Long και Βαγγέλης Μαργαρίτης, ενώ θεραπεία έκανε ο Alan Herndon.

 

 

Ο Κώστας Μέξας μίλησε για το σοκ από τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ μετά από 6 μήνες και τα συμπεράσματα από την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο φιλικό της σεζόν. ➡️ https://bit.ly/3lVxf6D

Δημοσιεύτηκε από PAOK BC / ΚΑΕ ΠAOK στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020