Ο Κώστας Μέξας είχε κάθε λόγο να χαμογελάει στη σημερινή (5/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του “Δικέφαλου” είδε και τον Απόλλωνα Τσόχλα να προπονείται κανονικά και χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Ο έμπειρος παίκτης είχε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός της χθεσινής προπόνησης. Ο Τσόχλας υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό και φυσικά αν ο Μέξας θα μπορεί να τον υπολογίζει για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου (7/3) με το Περιστέρι στην 20η αγωνιστική της Basket League.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ, όμως, δεν είχε τίποτα σοβαρό και έτσι προπονήθηκε κανονικά και φυσικά θα ριχτεί στην μάχη με το Περιστέρι. Μια μάχη στην οποία ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς είναι βυθισμένοι στην προτελευταία θέση της κατάταξης με σκορ 4-15 και ξέρουν καλά ότι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες, διότι η Α2 έχει αρχίσει να φαίνεται απειλητική στον ορίζοντα.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα είναι ότι ο Τσόχλας αποτελούσε τον μοναδικό πονοκέφαλου του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει πλέον όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.