Έναν παλιό γνωστό του εξετάζει ο Άρης Λυκογιάννης για τη θέση του βασικού σέντερ στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Marvin Jones, τον 29χρονο 7-footer σέντερ (2.13μ.) που έπαιξε την περασμένη χρονιά στο Περιστέρι και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή του “δικέφαλου”.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους συνυπήρξαν στη Ρόδο τη σεζόν 2017-18, όταν ο Jones πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Κολοσσού.

Τη σεζόν 2020-21 ο Αμερικανός σέντερ είχε 9,1 πόντους, 6,9 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 0,8 κοψίματα σε 25,6 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο σε κανονική περίοδο και playoffs της Basket League με το Περιστέρι.

Ήταν επίσης ένας από τους πιο εύστοχους παίκτες του πρωταθλήματος, σουτάροντας με ποσοστό 64,6% στα δίποντα και 82,4% στις ελεύθερες βολές. Είχε επίσης 1/7 τρίποντα.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει ασχοληθεί περισσότερο με την περιφέρειά του, όπου έχει ανανεώσει τους Malcolm GriffinJermaine Love και έχει αποκτήσει τους Βασίλη Τολιόπουλο, Ανδρέα Χριστοδούλου και τον καλό περιφερειακό σουτέρ David DiLeo. Όσον αφορά στη φροντ λάιν, έχει ανανεώσει τον Josh Carter, ενώ απέκτησε και τον Νιγηριανό σέντερ Derek Ogbeide.

 

Tags:
ΠΑΟΚ