Έσπασε οριστικά το γυαλί στη σχέση του Adam Smith με τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» αποφάσισε να εξαπολύσει αντεπίθεση κατά του παίκτη και να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι… εξαφανισμένος από τις 10 Φεβρουαρίου. Είχε φύγει με άδεια για τις ΗΠΑ και από τότε είναι «άφαντος» ο ΠΑΟΚ έχει κηρύξει τον παίκτη ως «αδικαιολογήτως απών».

Ο Αμερικανός είχε ενημερώσει ότι θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Ο ΠΑΟΚ έκανε υπομονή και περίμενε μήπως και ο Smith επιστρέψει, προκειμένου να απολογηθεί για την στάση του και να φανεί τι τελικά θα γίνει και φυσικά ποια τιμωρία θα του επιβληθεί.

Τελικά στον ΠΑΟΚ έκριναν ότι η υπομονή έχει και τα όριά της. Έτσι αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση, κατά του 27χρονου γκαρντ. Η ομάδα θα κινηθεί νομικά εναντίον του, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει πάει ήδη στην FIBA. Έχει ενημερώσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία για το όλο θέμα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Smith «τελειώνει» για τον ΠΑΟΚ.

Οσο για τι έχει προκαλέσει την στάση του Αμερικανού, ο παίκτης άρχισε να… κάνει νερά μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το BCL.

Ο Smith είχε έρθει στον ΠΑΟΚ τα καλοκαίρι επειδή η ομάδα θα έπαιζε στην Ευρώπη. Θεωρούσε ότι στα ευρωπαϊκά γήπεδα θα φανεί το ταλέντο του και αυτό θα του εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο για τον μέλλον.

Μάλιστα σενάρια αναφέρουν ότι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Άρη. Ο ΠΑΟΚ όμως, τον ήθελε κι αυτός. Έτσι «άδειασε» τους «κίτρινους» και προτίμησε τον ΠΑΟΚ, λόγω Ευρώπης. Η Ευρώπη, όμως, τελείωσε…

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολλές προσθήκες στα γκαρντ τελευταία (Shorter, Brown) και αυτό έχει φέρει τον Smith σε δεύτερο ρόλο. Και φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει…