Στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει κάτι να κινείται. Η ομάδα έβαλε μπροστά τον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα και θέλει να κλείσει από τώρα το θέμα του προπονητή.

Στον ΠΑΟΚ άρχισε να φαίνεται ότι υπάρχει ζωή. Η ομάδα, μετά από μια περίοδο που όλα φαίνονταν θολά λόγω των  οικονομικών προβλημάτων, πήρε… μπροστά για τα καλά.

Μάλιστα ξεκίνησε την επιχείρηση «νέος προπονητής». Γι’ αυτό ακριβώς οι επιτελείς της ομάδας είχαν χθες συναντήσεις τόσο με τον Κώστα Μέξα (τον τεχνικό που τελείωσε την φετινή σεζόν), αλλά και με τον γιο του Σούλη Μαρκόπουλου, Χάρη Μαρκόπουλο.

Συγκεκριμένα οι Πολύμερος Κατσιώρας και Θανάσης Χατζοπουλος (θα είναι στο νέο διοικητικό σχήμα), συναντήθηκαν πρώτα με τον Μέξα από τον οποίο και άκουσαν τις σκέψεις του για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εν συνεχεία ακολούθησε ραντεβού και με τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος αποτελεί τον «εκλεκτό» για να αναλάβει τα ηνία του «δικεφάλου».

Μέσα σε όλα ο πρώην παίκτης της ομάδας, Μιχάλης Γιαννακίδης θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του συλλόγου.

Ο Γιαννακίδης ξέρει καλά τα κατατόπια στον ΠΑΟΚ. Φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα από το 2008 έως το 2012. Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης  ανδρώθηκε μπασκετικά στην ΜΕΝΤ.

Στα πορώτα του βήματα ήταν σπουδαίο ταλέντο και έτσι το 2008 πήγε στον ΠΑΟΚ. Από εκεί πέρασε από Ίκαρο Καλλιθέας, Τρίκαλα, Κόροιβο Αμαλιάδας, Καβάλα, Ηρακλή και φέτος έπαιζε στο Αγρίνιο.