Μπορεί ο κόουτς Λυκογιάννης να ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και να επανήλθε στις προπονήσεις, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τους (πολλούς) παίκτες που απουσίαζαν χθες. Έτσι στο πρόγραμμα συμμετείχαν μόλις 6 παίκτες (Μάντζαρης, Καμαριανός, Love, Greene, DiLeo και Jones) , ενώ ατομικό ακολούθησε ο Γιάνκοβιτς. Το θετικό για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν ρεπό στο πρωτάθλημα, επομένως υπάρχει αρκετός χρόνος για την επανένταξη των υπολοίπων παικτών ενόψει του παιχνιδιού με το Περιστέρι στις 19/03.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

πό τις οδηγίες του κόουτς Λυκογιάννη, αλλά με τα ίδια προβλήματα και σημαντικές απουσίες, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco.

Επιστρέφοντας σήμερα στο PAOK Sports Arena, ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco, είχε μόνο έξι διαθέσιμους παίκτες (Μάντζαρης, Καμαριανός, Love, Greene, DiLeo και Jones) για προπόνηση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πρόγραμμα της ομάδας τροποποιήθηκε λόγω των πολλών απουσιών και εν αναμονής της επιστροφής των αθλητών που ασθενούν.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή (11/3) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena.