Ο Γιώργος Τσαλμπούρης (είχε υποστεί κάταγμα στο μετακάρπιο) θα ενσωματωθεί σταδιακά εντός της εβδομάδας στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ η ομάδα ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για το εντός έδρας εξ αναβολής ματς (για την 14η Αγωνιστική της Basket League) με τον Παναθηναϊκό.

Απόντες ήταν και πάλι από την προπόνηση οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Η προπόνηση εξάλλου, ήταν «γλυκιά» για τον Αντώνη Καραγιαννίδη. Ο 19χρονος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, με αφορμή τα γενέθλια του. Ο «ρούκι» σέντερ του «δικεφάλου» δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα και μία τούρτα στο τέλος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Με μία απογευματινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (18/4, 17:00) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική στη διάρκεια της προπόνησης, από την οποία απουσίαζαν οι τραυματίες Αναγνώστης Παπασάβογλου και Elijah Mitrou-Long.

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει η σταδιακή ενσωμάτωσή του με την ομάδα.

Ο 19χρονος Αντώνης Καραγιαννίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, με αφορμή τα γενέθλια του. Ο «ρούκι» σέντερ του ΠΑΟΚ δέχτηκε ευχές από όλη την ομάδα και μία τούρτα στο τέλος της προπόνησης.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (14/4) με διπλή προπόνηση.