Η Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει το νέο σταθμό στην καριέρα του Ανδρέα Χριστοδούλου. Ο Ελληνοκύπριος γκαρντ (26χρ., 1.97μ.) βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να ντυθεί στα μελανόλευκα έπειτα από ένα χρόνο στην Πάτρα και στον Προμηθέα.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων γκαρντ άρχισε την επαγγελματική καριέρα του από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Αμαλιάδα για λογαριασμό του Κόροιβου (2015-16). Ακολούθησε μία τετραετία στο Ρέθυμνο (2016-2020), πριν πάει στην Πάτρα για τον Προμηθέα.

Την προηγούμενη χρονιά (2020-21) έπαιξε σε 20 αγώνες συνολικά με τον Προμηθέα στην Basket League, έχοντας απολογισμό 2,3 πόντους σε 9,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο με 52,6% στα δίποντα, 21% στα τρίποντα και 66,7% στις ελεύθερες βολές.

Ο Χριστοδούλου θα αποτελέσει μία ακόμα περιφερειακή λύση για τον “δικέφαλο” την επόμενη χρονιά, όπου έχει αποκτηθεί μέχρι στιγμής και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει ακόμα και την απόκτηση του Derek Ogbeide και την ανανέωση του Jermaine Love και του Josh Carter.