Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται βυθισμένος στην επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης και κάθε ματς από δω και πέρα είναι ένας «τελικός» και ένας «ζωής ή θανάτου» για τον «Δικέφαλος» αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (29/2, 15:30) με τον Ήφαιστο στην Λήμνο στην επανέναρξη της Basket League.

Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και μέρες για το παιχνίδι με τους νησιώτες και ο Κώστας Μέξας έχει δυο μεγάλους «πονοκεφάλους» για το ματς, που δεν λένε να φύγουν με τίποτα.

Ο ένας έχει να κάνει με τονBobby Brown, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στο φιλικό που έδωσε την περασμένη Κυριακή στο «Παλατάκι» η ομάδα με αντίπαλο την Λάρισα.

Ο Αμερικανός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Συνεχίζει τις θεραπείες και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο γόνατο και κάνει κι αυτός θεραπείες. Η κατάσταση του σέντερ του ΠΑΟΚ, πάντως, δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα χθες και σήμερα (25/2) έκανε μέρος της προπόνησης παράλληλα με την θεραπεία. Έτσι όλα δείχνουν ότι θα μπει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες και θα ενισχύσει την ομάδα στην Λήμνο.

Στο μεταξύ ο Μαργαρίτης επέστρεψε σήμερα πίσω στην Θεσσαλονίκη μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ελλάδας στο χθεσινό ματς με την Βοσνία και από αύριο (26/2) θα μπει στην προετοιμασία της ομάδας.

Οι άλλοι δυο ξένοι διεθνείς του ΠΑΟΚ (Best και Rett) θα καταφθάσουν αύριο στην συμπρωτεύουσα και θα μπουν στις προπονήσεις από την Πέμπτη (27/2).