Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Ουίλιαμ Χάτσερ, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει για την ομάδα και ο Ντάριους Γκάρετ. Ο Χάτσερ και ο Γκάρετ είχαν σηκώσει εδώ και καιρό την… παντιέρα της επανάστασης, καθώς ήταν απλήρωτοι και δεν έκαναν… απεργία από τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Χάτσερ έφυγε από την ομάδα και τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Γκάρετ.

Ο 29χρονος Αμερικανός δεν πήγε στην σημερινή (30/4) προπόνηση και ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης θα προχωρήσουν άμεσα σε διαζύγιο. Ο Γκάρετ έπαιξε σε 21 ματς με την ομάδα στη Basket League και είχε μέσο όρο 5,76 πόντους με 50% στα δίποντα, 5,81 ριμπάουντ, 0,52 ασίστ σε 18΄.45΄΄. Στο Basketball Champions League έπαιξε σε 15 παιχνίδια και είχε μέσο όρο 4,7 πόντους(με 50,9% στα δίποντα, 4,3 ριμπάουντ, 0,7 ασίστ.

Ο Χάτσερ και ο Γκάρετ δεν ήταν οι πρώτοι παίκτες που αποχωρούν από την ομάδα εν μέσω της σεζόν. Για άλλους λόγους (κυρίως όμως, που είχαν να κάνουν με το οικονομικό) είχαν φύγει κι άλλοι παίκτες όπως ο Γιανίκ Μορέιρα και ο Γιάννης Αθηναίου.

Στο μεταξύ, η ομάδα μαζεύτηκε και πάλι σήμερα μετά τα ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για το Πάσχα. Στο παρκέ ήταν μόλις 8 παίκτες από την πρώτη ομάδα και 6 έφηβοι.