Ο Adam Smith παραμένει «εξαφανισμένος». Ο Αμερικανός δεν έδωσε ούτε σήμερα (12/2)… σημεία ζωής. Παραμένει εκτός Ελλάδας, είναι «άφαντος» ακόμα και όλα δείχνουν ότι αν δεν αλλάξει κάτι το γυαλί θα σπάσει οριστικά και θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα.

Από την άλλη, ο Aaron Best, ετοιμάζει βαλίτσες. Όχι για να φύγει, βέβαια, οριστικά από την ομάδα. Ο Best αναχωρεί αύριο (13/2) για τον Καναδά, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του για τις υποχρεώσεις της στο AmeriCup 2021.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Με μία προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση, τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Μέξας, στην τρίτη του ημέρα προπονήσεων με την ομάδα, έδωσε έμφαση σε θέματα τακτικής και ιδιαίτερα στην άμυνα, ενώ μέσα από τη διαδικασία των δύο φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσουν, θα δοκιμάσει και αρκετά πράγματα που θέλει για την ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Δημήτρης Καραμανώλης.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και σήμερα αδικαιολόγητα, ο Adam Smith.

Το πρωί της Πέμπτης, αναχωρεί για τον Καναδά ο Aaron Best, προκειμένου να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του για τις υποχρεώσεις που έχει στη διάρκεια του Φεβρουαρίου για τα προκριματικά του AmeriCup 2021.