«Παρελθόν» αποτελεί για τον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Καρράς. Ο «Δικέφαλος» λίγο μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κακλαμανάκη, ανακοίνωσε την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας της ομάδας με τον 22χρονο (2,10μ.) σέντερ, ο οποίος είναι ελεύθερος να πάει πλέον σε όποια ομάδα θέλει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ ανέφερε:

Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Θοδωρή Καρρά. Ευχαριστούμε τον Θοδωρή για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Θοδωρής Καρράς γεννήθηκε στο Μαρούσι και ανδρώθηκε στον Δούκα. Στο ξεκίνημά του είχε χαρακτηριστεί «σημαντικό ταλέντο» και όλοι έλεγαν ότι μπορεί α κάνει μια πολύ καλή καριέρα.

Ηταν μέλος της Εθνικής U20, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017. Εκεί έκανε το «μπαμ».

Ο Θοδωρής Καρράς έκανε καλές εμφανίσεις εκεί και έτσι τράβηξε τα βλέμματα πολλών ομάδων της Basket League. Τελικά την κούρσα για την απόκτησή του κέρδισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τον έφερε στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα και τον Δούκα το καλοκαίρι του 2017.

Ο 22χρονος σέντερ, όμως, δεν μπόρεσε να στεριώσει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον είχε δώσει και δανεικό στην Καρδίτσα γα να ψηθεί. Ετσι ο «Δικέφαλος» και ο παίκτης αποφάσισε να πάνε στην λύση του διαζυγίου κοινή συναινέσει και πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν.