Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε σε ποστ που έκανε στα social media ότι ο σύλλογος είναι πικραμένος για τον αποκλεισμό, αλλά είναι πεισμωμένος για την συνέχεια και φυσικά είναι υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα.

Από την άλλη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθύμισε στον κόσμο ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την οικονομική ενίσχυση του «δικεφάλου» μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε στο ποστ που έκανε:

«Πικραμένοι για τον αποκλεισμό, στενοχωρημένοι που για λίγο δεν φτάσαμε στον τελικό, πεισμωμένοι για τη συνέχεια, αλλά πάνω από όλα, είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Για τον προπονητή και τους παίκτες μας, που τα έδωσαν όλα. Για αυτό τον ΠΑΟΚ! Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο τέλος του μήνα!

Υπάρχει όμως και εκείνος ο αγώνας που δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται. Καθημερινά. Είναι ο δικός μας αγώνας. Όλων των ΠΑΟΚτσήδων. Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένας αγώνας που μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ακόμη πιο δυναμικά, περισσότερο μαζικά. Να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και να ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ».

Στο ποστ υπήρχε και ένα βίντεο μετά την ήττα από τον Προμηθέα στην Πυλαία και τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό του Κυπέλλου, στο οποίο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άρης Λυκογιάννης, λέει στους παίκτες του έπειτα από το τελικό σφύριγμα: «Δεν έχετε κάτι για να ντρέπεστε. Πρέπει να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας, όσο λυπημένοι και αν είστε τώρα. Να είστε περήφανοι για την προσπάθεια και δείξατε κάτι σε όλους, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει διαφορετικά».

 ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)