Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξαναμπήκαν σήμερα (17/2) στα βάσανα, μετά το ρεπό που έδωσε χθες (16/2) ο Κώστας Μέξας. Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα στο «Παλατάκι» με το απουσιολόγιο να έχει πολλά ονόματα.

Πρώτο αυτό του Ζήση Σαρικόπουλου. Ο Ελληνας σέντερ το ΠΑΟΚ έμεινε στα «πιτς», λόγω τραυματισμού.

Ο Σαρικόπουλος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (15/2) απέναντι στην Λάρισα. Ο έμπειρος ψηλός του «Δικέφαλου»… αποκόμισε από το ματς μια κάκωση στο αριστερό γόνατο μετά από ένα χτύπημα που δέχτηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σήμερα (17/2) έκανε εξετάσεις, που έδειξαν ότι έχει κάκωση. Έτσι ξεκίνησε άμεσα θεραπείες. Ο Μέξας θα έχει αύριο (18/2) μια πρώτη εικόνα για το πότε θα τον έχει στην διάθεσή, καθώς η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από το γιατρό της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Ο Μέξας δεν είχε σήμερα στην διάθεσή του και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ομάδα, ενώ απόντες είναι και οι Best και Rett, που βρίσκονται σε Καναδά και Δομινικανή Δημοκρατία, αντίστοιχα, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

«Εκτός» ομάδας παραμένει και ο Smith, o οποίος είχε γίνει… καπνός (έφυγε για τις ΗΠΑ με άδεια λίγο μετά την διακοπή, αλλά παρέμεινε «άφαντος» και χαρακτηρίστηκε «αδικαιολογήτως απών»), ενώ μακριά από τις προπονήσεις παραμένει και ο Καραμανώλης, ο οποίος είναι τραυματίας και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.