Ο Bobby Brown επέστρεψε πίσω στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Αμερικανός γυμνάστηκε κανονικά σήμερα, έδειξε ότι ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί και είναι κανονικά στη διάθεση του Κώστα Μέξα για το κρίσιμο ματς με τον Ήφαιστο (29/2).

Στην προπόνηση το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, που πήγε στο «Παλατάκι» και τόνωσε ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του ματς με τους νησιώτες.

Στο μεταξύ, κανονικά προπονήθηκε ο διεθνής του ΠΑΟΚ, M.J. Rett (επέστρεψε χθες στην Θεσσαλονίκη), ενώ ο Ελληνας διεθνής της ομάδας, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που γύρισε τραυματίας από την Εθνική (έχει ένα πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού), συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ηταν μία ιδιαίτερη προπόνηση. Ο Κώστας Μέξας είχε προλάβει μόνο στις τρεις πρώτες προπονήσεις του με την ομάδα, να δει όλους τους παίκτες μαζί στο γήπεδο. Και σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 15 ημέρες, το απουσιολόγιο ήταν άδειο (μετά και την επιστροφή του M.J. Rhett), έστω κι αν δεν ακολούθησαν όλοι το πλήρες πρόγραμμα της ομάδας. Ο Bobby Brown δοκίμασε και ακολούθησε όλο σχεδόν το πρόγραμμα της ομάδας, την ώρα που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης του ΠΑΟΚ, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ομάδας, αντιπροσωπεία της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, μίλησε σε όλη την ομάδα. Στη σύντομη ομιλία τους, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα 8 παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υποσχέθηκαν στήριξη σε όλη αυτή την προσπάθεια».