Εν μέσω τρικυμίας η οποία απειλεί να τον ρίξει στα.. βράχια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Τα οικονομικά προβλήματα που έχει ο σύλλογος από την αρχή της σεζόν βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο στην επιφάνεια και κάνουν άνω κάτω την ομάδα. Οι… απληρωσιές οδήγησαν δυο από τους ξένους της ομάδας, τους Ουίλ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ να κάνουν απεργία σήμερα!

Οι δυο Αμερικανοί παίκτες σήκωσαν την παντιέρα της επανάστασης και έτσι απείχαν από την σημερινή προπόνηση επειδή ήταν απλήρωτοι!

Αυτή δεν ήταν η πρώτη απεργία που γίνεται στην ομάδα. Στις αρχές του 2019 (2/1) οι παίκτες έφτασαν πάλι στα όριά τους και απείχαν από την προπόνηση. Τότε βρέθηκε λύση και το θέμα καλύφθηκε. Τον Φεβρουάριο ο Χάτσερ, αλλά και ο Φιλ Γκος είχαν… πάρει ανάποδες επειδή ήταν ξανά απλήρωτοι και ήθελαn να φύγουν.

Τελικά έπειτα από παρέμβαση της οικογένειας Σαββίδη τα οικονομικά προβλήματα μπαλώθηκαν για λίγο. Βγήκαν όμως, πάλι στην επιφάνεια και απειλούν να κάνουν  άνω κάτω την ομάδα, που δεν είναι και στα καλύτερά της καθώς προέρχεται από την βαριά ήττα από τον… μισό Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στη 24η Αγωνιστική της Basket League.