Ο Άρης Λυκογιάννης είναι ήδη στην Θεσσαλονίκη για να αναλάβει και επίσημα τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Όλα δείχνουν μάλιστα ότι ο Έλληνας κόουτς θα γνωρίσει από κοντά του παίκτες του και θα τους… βάλει στην πρίζα κατευθείαν, καθώς θα προπονήσει σήμερα για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ.

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ πήραν την μορφή χιονοστιβάδας μετά το μεγάλο στραπάτσο που υπέστη ομάδα στο «Παλατάκι» από την Λάρισα. Ο «δικέφαλος» έχασε τ’ αυγά και τα καλάθια στο τέλος του ματς και έτσι οι Θεσσαλοί τον έριξαν ανάσκελα μέσα στο σπίτι του και πήραν τη νίκη με ένα κάρφωμα του Webb στο τέλος.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε αμέσως να προχωρήσει σε αλλαγές, καθώς η εικόνα της ομάδας ως τώρα ήταν κακή στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» να έχει σκορ 1-5 στην Basket League.

Οι εξελίξεις ήταν άμεσες. Λίγο μετά το ματς αποφασίστηκε το «τέλος» του Κώστα Μέξα από την τεχνική ηγεσία.

Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ έκριναν ότι κακώς ή κακώς κάποιος έπρεπε να πληρώσει το μάρμαρο και να γίνουν άμεσες αλλαγές. Έτσι αποφασίστηκε το διαζύγιο με τον Κώστα Μέξα.

Η διοίκηση του συλλόγου, πάντως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Αμέσως ξεκίνησε να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Μέξα.

Οι δυο βασικοί υποψήφιοι έδειχναν να είναι αρχικά οι Άρης Λυκογιάννης και Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Τελικά αργά χθες το βράδυ ο Λυκογιάννης κέρδισε την κούρσα και τα σενάρια ανέφεραν ότι συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ.