Στα ύψη ανέβηκε η θερμοκρασία στην «PAOK Sports Arena» μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Κολοσσό με 88-77. Η κακή εικόνα, η γενική πτώση της ομάδας τελευταία, αλλά ειδικά το γεγονός ότι ο «δικέφαλος» βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης και το φάντασμα του υποβιβασμού τον απειλεί, έκαναν τον κόσμο της ομάδας να ξεσπάσει και να περάσει στην αντεπίθεση.

Μια μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ αποδοκίμασε τους πάντες μετά το κάζο από τον Κολοσσό, ενώ κάποιοι από αυτούς τα «έσυραν» στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Νίκο Σταυρόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Κωνσταντινίδη.

Ο Νίκος Σταυρόπουλος άκουσε… διάφορα πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια από μια μερίδα οπαδών που είχε πλησιάσει προς τον πάγκο της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής έχει έντονη λογομαχία με τους οπαδούς, αλλά το θέμα έμεινε μόνο στο επίπεδο της λεκτικής έντασης.

Λίγο μετά στόχαστρο μπήκε και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί τα «έσυραν» και στον Νίκο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών για την εικόνα του ΠΑΟΚ και την δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας στην Basket League.

Ευτυχώς το όλο σκηνικό έμεινε μόνο στα λόγια, καθώς οι οπαδοί αποχώρησαν ήσυχα στη συνέχεια.