Η αλήθεια είναι ότι η έναρξη της φετινής σεζόν πέρασε από χίλια κύματα. Και πάνω που η πρεμιέρα ήταν να γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο ξαφνικά ήρθε η ιστορία με τον Ιωνικό (η ΕΕΑ δεν του έδωσε πιστοποιητικό, αλλά η ομάδα κατέθεσε όλα τα έγγραφα και πιθανότατα αύριο 21/10 θα πάρει το «οκ» για να παίξει στο πρωτάθλημα) για να οδηγηθεί η έναρξη σε αναβολή μιας εβδομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Νικαιώτες.

Οι ομάδες πλέον μετράνε αντίστροφα, καθώς το πρωτάθλημα όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο που έρχεται (24-25/10).

Την πρεμιέρα περιμένει πως και πως και ο ΠΑΟΚ, που μάλιστα μονομαχεί στην 1η Αγωνιστική στο Ιβανώφειο με αντίπαλο τον συμπολίτη του, Ηρακλή).

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν σήμερα (20/10) την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) και μάλιστα το καλό για τον Κώστα Μέξα ήταν πως είχε όλους και πάλι όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και τους είδε να γυμνάζονται χωρίς… απρόοπτα.

Η ομάδα στην ενημέρωση που έκανε για την προπόνηση είπε και τον… καημό της για την πρεμιέρα και τόνισε με μια γερή δόση χιούμορ» για την έναρξη της χρονιάς: «Το Σάββατο (πιστεύουμε ότι) ξεκινάμε…».

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας! Η τακτική στο φουλ στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του #PAOK ενόψει της πρεμιέρας της Basket League!

Το Σάββατο (πιστεύουμε ότι) ξεκινάμε…»

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΟΚ