To στοιχειό των τραυματισμών συνεχίζει να ταλαιπωρεί την γραμμή των ψηλών του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Τσαλμπούρης τραυματίστηκε στον αντίχειρα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό, ενώ η ομάδα έχει μείνει από «ψηλούς», καθώς στα «πιτς» παραμένουν οι Δημήτρης Κακλαμανάκης και Alan Herdon.

Το παρήγορο για τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μέξα είναι πάντως, ότι ο Herndon είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ ο Κακλαμανάκης κάνει ήδη ατομικό και είναι κοντά στο να επιστρέψει.

Μέσα σε όλα στην προπόνηση χτύπησε (γύρισε το πόδι του) και ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης.

Ο ΠΑΟΚ ανέφερε στην ενημέρωσή του: «Ο Γιώργος Τσαλμπούρης χτύπησε στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού και θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Πέμπτη, όπως και ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης (λίγο πριν το τέλος της απογευματινής προπόνησης γύρισε το πόδι του)».

Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ πήρε πλέον με τη βούλα το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League από την Εποιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όπως ανέφερε η ομάδα: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι και φέτος, σε μία πολύ δύσκολη και ουσιαστικά πρωτόγνωρη περίοδο, μία από τις πρώτες ομάδες (μόλις 4) που έχει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΕΕΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση (23/9), χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που παρουσίασε έγκαιρα πλήρη φάκελο, μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει δεκάδες υποθέσεις και πολλά ανοικτά μέτωπα».