«Εμφύλιος» ξέσπασε στον ΠΑΟΚ με αφορμή την χθεσινή απόφαση του ΔΣ του «Δικεφάλου» για παραμονή του Κώστα Μέξα στον πάγκο και στη νέα σεζόν και στον σύλλογο γίνεται χαμός! Στην διοίκηση έχει ξεσπάσει εσωτερικός πόλεμος με το θέμα του Κώστα Μέξα, οι απειλές για παραιτήσεις δίνουν και παίρνουν, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και ο Έλληνας κόουτς είναι στον αέρα!

Η διοίκηση αποφάσισε χθες να παραμείνει ο Μέξας στο τιμόνι εν μέσω διαφωνιών.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος που σύμφωνα με πληροφορίες θα χρηματοδοτήσει ένα μέρος του μπάτζετ και θα λάβει θέση στο νέο ΔΣ του ΠΑΟΚ, τάχθηκε υπέρ της λύσης Μέξα. Τελικά η πρότασή του πέρασε και έτσι ο Κώστας Μέξας πήρε το χρίσμα.

Στο όλο θέμα διαφώνησαν δυο άλλα μέλη του ΔΣ, οι Πόλυς Κατσιώρας και Άρης Καρακούσης. Εκείνοι ήθελαν να αναλάβει την ομάδα ο Χάρης Μαρκόπουλος.

Τελικά… πέρασε η πρόταση Χατζόπουλου. Όχι για πολύ όμως.

Σήμερα το σκηνικό άλλαξε και η χθεσινή απόφαση δείχνει να μην ισχύει 100% καθώς υπάρχουν διαφωνίες για την παραμονή Μέξα.

Η αλλαγή σκηνικού ενόχλησε όσο τίποτα τον Θανάση Χατζόπουλο, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από την διοίκηση.

Το θέμα έχει ψωμί ακόμα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Μέξας είναι στον αέρα για την ώρα και τίποτα (ακόμα και να αλλάξει το σκηνικό και να δοθούν τα ηνία στον Χάρη Μαρκόπουλο) δεν αποκλείεται.