Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα παιχνίδι, κάτι περισσότερο από καλής ποιότητας. Και παικτικά και τακτικά. Με τον τρόπο που έπαιξαν οι δύο ομάδες αναδείχθηκε το ταλέντο κάποιων παικτών. Πνευματικά και αγωνιστικά για εμάς, θεωρούμε ότι ήταν δυσκολότερο από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το Λαύριο παρόλο που το τελευταίο διάστημα έχασε λίγο τη χημεία και το ρυθμό του, παραμένει μία ομάδα με κίνητρο, κατεύθυνση και συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι του. Παίξαμε ένα παιχνίδι δυνατό την Τετάρτη και είχαμε δύο σημαντικές απουσίες. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια στην άμυνα μας. Με υπομονή το Λαύριο γύρισε το παιχνίδι. Όμως η παρουσία του κόσμου, που πρώτη φορά ένιωσα τέτοια ατμόσφαιρα εκτός των ντέρμπι, μας έδωσε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, σε συνδυασμό με την ενέργεια των παικτών στην επίθεση, μας έδωσε τη νίκη. Με την ενίσχυση και του κόσμου, αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα. Είναι ένα εξτρά κίνητρο και πραγματικά σήμερα μας έδωσε τεράστια ώθηση.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι δεν είναι υπέρ μας, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Έχουμε βρει ρυθμό και ελπίζω στην επανέναρξη να παρουσιαστούμε με το ίδιο κίνητρο και θέληση και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και συγχαρητήρια για την παρουσία του μέχρι τώρα».

Για το ότι δεν φάνηκε να επηρεάζουν οι απουσίες: «Είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα έχει 12 παίκτες, ένα καλό και γεμάτο ρόστερ. Τώρα που παρουσιάστηκαν τα προβλήματα αυτά, όλοι μαζί οι παίκτες κάλυψαν τις δύο απουσίες. Μπορεί να υπάρχει ένα ματς την εβδομάδα πλέον, αλλά θεωρώ σαν προπονητής πολυτέλεια να έχουμε παίκτες που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο και στη συνέχεια να έρθουν τα καλά αποτελέσματα».

Για την παρουσία του Πέτεγουει και αν το πίστευε: «Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να βάζει ένας παίκτες 34 πόντους. Είναι ένας παίκτες που μπορεί να παίξει το ένας εναντίον ενός, κάτι το οποίο μας βοήθησε. Έκανε τεράστιο παιχνίδι με τις αποφάσεις που πήρε και την εκτελεστική ικανότητα που έδειξε και μας βοήθησε πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι».  

Για τον παράγοντα διαιτησία και αν επηρεάζει την ομάδα: «Έχω τοποθετηθεί μία φορά πάνω στο θέμα. Θεωρώ ότι υπάρχει αυτός ο παράγοντας. Αλλά επειδή έχω βρεθεί σε ανάλογη θέση, σε θέση συναδέλφου, δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να μειώσω την προσπάθεια του Λαυρίου και των υπολοίπων ομάδων. Θεωρώ ότι σήμερα οι δύο από τους τρεις διαιτητές ήταν σε καλό επίπεδο.

Εμείς έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα στο εσωτερικό της ομάδας και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα πράγματα που υπάρχουν. Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι κάνουν λάθη. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να κερδίσει κάτι, ειδικά από εμάς αν συνέχεια ασχολούμαστε με αυτό το θέμα.

Η άποψη μου, χωρίς όμως να έχω ξαναδεί τον αγώνα και να έχω ξεκάθαρη εικόνα, θεωρώ ότι ο πρώτος διαιτητής κράτησε το παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, είχε επαφές και ικανούς αθλητές».