Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικέφαλου»:

«Ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη για εμάς με μεγάλη βαθμολογική σημασία που έδωσε συνέχεια στα προηγούμενα παιχνίδια μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι, συνολικά, η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή σε όλο το παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ψυχολογία μας ήταν πολύ ανεβασμένη μετά τη νίκη στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να είμαστε πάρα πολύ εύστοχοι στα μακρινά σουτ τριών πόντων που μας έδωσε ο Κολοσσός. Αντίστοιχα, είχαμε ένα μέτριο ποσοστό στα σουτ δύο πόντων, καθώς ο Κολοσσός επέλεξε να βάλει πάρα πολλά κορμιά κοντά στο καλάθι, κάτι που μας αλλοίωσε πάρα πολλές φάσεις. Εμείς αναγκαστήκαμε να βρούμε τα σουτ και είμαστε ευτυχείς που ευστοχήσαμε σε αυτά.

Ένα ακόμα σημαντικό κομμάτι για εμάς είναι ότι καταφέραμε να κατεβάσουμε το μέσο όρο πόντων που δεχόμαστε εκτός έδρας σε νούμερα τα οποία μπορούν να μας δώσουν νίκες επί αντιπάλων όπως ο Κολοσσός, που είναι μια εξαιρετική ομάδα, παίζει πάρα πολύ σωστό και στοχευμένο μπάσκετ και δεν είναι ποτέ εύκολο για τον ΠΑΟΚ να κερδίζει σε αυτό το γήπεδο.

Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Κολοσσό και πάρα πολλά  συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί βγάλαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα  με τέσσερα πάρα πολύ απαιτητικά παιχνίδια σε δέκα μέρες, στα οποία πετύχαμε σχεδόν το απόλυτο».