Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικέφαλου» στην συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη σ’ ένα γήπεδο που είναι δύσκολο να κερδίσεις απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα για να κερδίσει. Αγωνιστικά για 30 λεπτά είχαμε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα μας έδιναν τη διαφορά η οποία θα μπορούσε να διατηρηθεί στην τελευταία περίοδο. Χάσαμε πολλά μακρινά σουτ μέχρι το 38’ και βάλαμε τα δύσκολα μεγάλα σουτ στο τέλος που μας έδωσαν τη νίκη. Αμυντικά κάναμε πολύ καλή δουλειά στο μισό γήπεδο. Είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ με τα 16 επιθετικά του Άρη που είναι μεγάλο νούμερο. Ο Άρης σκόραρε και σε λήξεις επιθέσεων. Ο τρόπος που επιλέξαμε στο τέλος είναι θέμα προσωπικότητας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι. Απολαμβάνουμε σήμερα τη νίκη και από αύριο πάμε στη δουλειά. Θα πρέπει να χαλαρώσουμε».

Σε ερώτηση για το ότι διατήρησε τους Ζάρα, Γκος στο παιχνίδι παρότι ήταν εκτός ρυθμού, απάντησε: «Ο Ζάρας κλήθηκε να παίξει σ’ ένα πολύ δύσκολο σημείο του αγώνα. Είχε περάσει αρκετός χρόνος. Είχε μεγάλη διάθεση να παίξει. Έκανε λάθη από τον ενθουσιασμό του αλλά η ποιότητά του στο σημείο που έπρεπε να επιστρέψει η ομάδα, φάνηκε. Ο Γκος είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας και τους ηγέτες τους στηρίζεις στις καλές και στις κακές στιγμές. Πόσο μάλλον όταν έχει αποδείξει την ικανότητά του και την ποιότητα διαχείρισης ενός αγώνα ακόμη και στην κακή μέρα του».

Για το μέταλλο της ομάδας του, είπε: «Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι προσπαθείτε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιώντας υπερβολές είτε για κάτι που πάει καλά είτε όχι. Μια ομάδα δεν χτίζεται μέσα σε μία χρονιά. Είμαστε σε στάδιο δημιουργίας. Η διάθεση και το πάθος που δείξαμε μας δίνουν το δικαίωμα να πούμε ότι κάτι δημιουργείται. Ακόμη όμως είμαστε σε εξέλιξη. Έχουμε δείξει και καλά δείγματα, αλά έχουμε δείξει ότι χρειαζόμαστε και δουλειά. Ο χρόνος θα μας δώσει το δικαίωμα για τη δικαίωση της προσπάθειας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά επιμένουμε βάσει και της στήριξης από το εσωτερικό της ομάδας. Γιατί στην ομάδα υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν».