Την επίσημη παρουσίαση των Λεωνίδα Κασελάκη και Ντίνου Νικολόπουλου πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι δύο παίκτες παρουσιάστηκαν από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλη Ζουρνατζίδη και αναφέρθηκαν στη νέα σελίδα που ανοίγει στη καριέρα τους.

Με αυτές τις δύο προσθήκες ουσιαστικά ολοκληρώθηκε το ρόστερ των “ασπρόμαυρων”, οι οποίοι έπειτα από την άρση απαγόρευσης μεταγραφών, “τρέχουν” προκειμένου να εκδώσουν τα δελτία των Χαραλαμπίδη, ΜακΓκραθ και Χάτσερ ούτως ώστε οι τρεις τους να μπορέσουν να αγωνιστούν στο κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του εξέφρασε την χαρά του που ανήκει στην ασπρόμαυρη οικογένεια λέγοντας:

Θα δώσω όλη την ψυχή μου στο γήπεδο. Από την οικογένεια μου έμαθα όταν μου δίνουν ένα, να δίνω 100. Θέλουμε σε κάθε ματς το Παλατάκι γεμάτο, η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση είναι μεγάλη, η πρόκληση το ίδιο. Χρειάζεται υπομονή” είπε ο 22χρονος αρχικά, ευχαριστώντας και τον Κώστα Φλεβαράκη για τις ευκαιρίες που του έδωσε στον Ηλυσιακό”.

Στη συνέχεια δήλωσε: “Πέρσι έπαιζα περισσότερο τριάρι αλλά εγώ είμαι στρατιωτάκι και θα κάνω ότι μου ζητήσει ο κόουτς. Έκανα την καλύτερη επιλογή ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που θα με βοηθούσε να κάνω ένα βήμα παραπάνω. έλω να κερδίζω αυτή τη νοοτροπία έχω και είναι πολύ σημαντικό το Ελληνικό ρόστερ για τον κόσμο που μπορεί να ταυτιστεί μαζί του”.

Από την πλευρά του ο Ντίνος Νικολόπουλος είπε: “Ευχαριστώ τον κόουτς και την διοίκηση, θα δώσω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα και μέσα από αυτή να γίνω και εγώ καλύτερος. Οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από μένα γιατί έρχομαι από μικρότερη κατηγορία. Χαίρομαι που ακολούθησαν την διαδικασία των οφ σίζον προπονήσεων, ήταν μια πολύ καλή κίνηση και πρέπει αν την ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Χαίρομαι ακόμα που θα έχω αυτούς τους συμπαίκτες, θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ”.