Η τελευταία παρουσίαση παίκτη του φετινού ΠΑΟΚ μέχρι την… επόμενη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Στο ρόλο του παρουσιαζόμενου ο Μαρκ Πέιν, στο ρόλο του παρουσιαστή ο Τέλης Ζουρνατζίδης και η ατάκα που έκλεψε την παράσταση ανήκε στον τελευταίο. «Κοροϊδέψαμε το σύστημα αποκτώντας έναν παίκτη πρώτης γραμμής παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε», είπε ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, δίνοντας το λόγο στον Αμερικανό.
 
Από την πλευρά του ο Πέιν, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ελλάδα τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, σε μία ομάδα που έχει παράδοση στον χώρο, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα γίνουν σπουδαία πράγματα φέτος και είμαι ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ. Ενα από τα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση είναι ότι δε συνάντησα εγωισμούς. Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που έχω δει στα φιλικά και είναι ωραίο πως έχουμε την καθοδήγηση ενός σπουδαίου τεχνικού τιμ.
 
Για τις διαφορές Ισπανίας και Ελλάδας: Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από το ελληνικό. Οι προετοιμασίες μου στην Ελλάδα ήταν σχεδόν ίδιες. Το βάρος δίνεται στην τακτική, στην άμυνα και στα ριμπάουντ.
 
Για τους λόγους που έφυγε από τον Πανιώνιο για τον ΠΑΟΚ: «Ηθελα ένα νέο ξεκίνημα και θεωρώ ότι τα πράγματα εδώ είναι καλύτερα. Εύχομαι ο Πανιώνιος να πάει καλά, αλλά το πρόγραμμα που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μου άρεσε περισσότερο.
 
Για τα φιλικά στην Αδριανούπολη: «Τα παιχνίδια στην Τουρκία είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια κι ο καθένας να δει πως θα ταιριάξει στο σύνολο για να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο αγώνα»
 
Για τα παιχνίδια με τον Αρη: «Αυτές οι αναμετρήσεις είναι ό, τι καλύτερο για τον κόσμο και τους παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος που υπάρχουν δύο ντέρμπι στην αρχή της σεζόν
 
Για την παρουσία του Μπόγρη: «Είναι θετικό όταν θέλεις να προσαρμοστείς να έχεις γνώριμους παίκτες δίπλα σου. Ο Μπόγρης δεν είναι καθόλου εγωιστής και βοηθάει την ομάδα και την λειτουργία της»
 
Για τον εαυτό του: «Θέλω να κάνω αυτό που θα μου ζητήσει ο προπονητής. Μου ζήτησαν να είμαι επιθετικός και να σκοράρω. Εχω την αυτοπεποίθηση να το κάνω. Δεν είμαι εγωιστής και θέλω να βοηθάω την ομάδα. Θα κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής»
 
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα, να φτάσουμε στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος και να προχωρήσουμε πέρα από την πρώτη φάση του Eurocup. Νομίζω ότι είναι δύο ρεαλιστικοί στόχοι».
 
 Για τον Ντι Τζέι Κούπερ: «Πιστεύω θα γίνει πολύ καλός πλέι μέικερ. Προέρχεται όμως από κολλέγιο και είναι λογικό να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του».