Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον ΠΑΟΚ, καθώς στην προπόνηση της πρωτοχρονιάς το απουσιολόγιο του Σούλη Μαρκόπουλου κάθε άλλο παρά “λευκό” ήταν.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο παρκέ την Παρασκευή (01/01), στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο (03/01, 17:00) για την 12η αγωνιστική της Basket League με το Σούλη Μαρκόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του τρεις σημαντικούς παίκτες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε για μια ακόμη φορά τον Κώστα Βασιλειάδη να μην μπορεί να ακολουθήσει το ομαδικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να αισθάνεται στο πέλμα, και να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, παραμένοντας αμφίβολος ενόψει του αγώνα με το ηλειακό συγκρότημα. Επίσης, ο προπονητής του “Δικέφαλου” δεν είχε στη διάθεσή του τόσο τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όσο και τον Ουίλιαμ Χάτσερ, που ταλαιπωρούνται από ίωση. Όμως, θα ακολουθήσουν κανονικά την αποστολή της ομάδας στην Αμαλιάδα και εκτός απρόοπτου θα αγωνιστούν κανονικά.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου (02/01), οπότε οι “ασπρόμαυροι” θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση επί ηλειακού εδάφους, πριν το ματς της Κυριακής με τον Κόροιβο.