Στην ελπίδα πως η κατακτηθείσα τρίτη θέση μπορεί να αποτελέσει ένας σημαντικός οδηγός για το μέλλον του ΠΑΟΚ, πιστεύει ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά», αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που σχεδιάζεται εδώ και αρκετό καιρό, με τις δικές του δυσκολίες, ενώ θέλει να δει την ομάδα του να βρίσκεται ακόμη πιο ψηλά. Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει την χειραψία του με τον κάτοχο του 41% των μετοχών του Άρη, Νίκο Λάσκαρη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην τηλεόραση της NOVA:

«Ελπίζουμε πως η τρίτη θέση θα μας φέρει κάτι θετικό. Έσοδα, κάποιες αλλαγές; Είμαστε μια ομάδα με διοίκηση Πρωτοδικείου που όλη τη χρονιά προσπαθεί να δημιουργήσει έσοδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κ. Κοντομηνά που δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ως βασικός χορηγός και πάνω από όλα τον κ. Σαββίδη που μας βοηθάει σε κάθε δυσκολία με κάθε τρόπο. Η επιτυχία της ομάδας ανήκει και σε εκείνον. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πως στις δυσκολίες έχουμε μια πόρτα να χτυπήσουμε».

«Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει από το Δεκέμβριο. Θέλουμε να κρατήσουμε τον κορμό μας, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Οι παίκτες γεννούν υπεραξίες και παίρνουν μεγάλα συμβόλαια στο εξωτερικό. Μακάρι να έρθει κάτι καλύτερο, εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά και θα συνεχίσουμε».

«Ευχηθήκαμε καλή δύναμη στο έργο του κυρίου Λάσκαρη, γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αυτές τις ομάδες. Αυτή τη στιγμή το επίπεδο του πρωταθλήματος βασίζεται μόνο σε δύο ομάδες».