Με παρατηρήσεις από τον Μπάνε Πρέλεβιτς για την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της Α1, απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, άρχισε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου» βρέθηκε στο γήπεδο και μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, εκφράζοντας εμφατικά τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική συμπεριφορά σε που είδε σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, τόνισε πως για άπαντες χρειάζεται να είναι «πάνω από όλα η ομάδα» και ζήτησε προσοχή και αφοσίωση στις υποχρεώσεις που ακολουθούν για τα πλέι οφ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τετάρτης (19/4), με το Λαύριο. Δεν παρέλειψε, επίσης, να καταθέσει την πίστη του στις πολλές δυνατότητες που έχει ως σύνολο ο ΠΑΟΚ.

Στους «ασπρόμαυρους», σε ανάλογο πνεύμα, μίλησε και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατσίδης, ενώ παρατηρήσεις, στην πορεία, στους καλαθοσφαιριστές, στην έναρξη της προπόνησης, έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, με τη βοήθεια οπτικού υλικού, ανέλυσε τα λάθη του έγιναν στα δύο ματς απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, ενώ έδωσε συνέχεια στην αναφορά του στο πρόγραμμα τακτικής που έγινε, λίγη ώρα αργότερα, στην κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena. Στην προπόνηση, μετά από απουσία τριών εβδομάδων, εξαιτίας των ενοχλήσεών του στον αυχένα και την ωμοπλάτη, συμμετείχε ο Νέναντ Μιλιένοβιτς. Απουσίασε, αντίθετα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ο Αντώνης Κόνιαρης.