Η ήττα από τον ΚΑΟΔ (89-78), αλλά κυρίως η εμφάνιση της ομάδας του, δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελέσουν βασική πηγή προβληματισμού για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε, αρχικά:

“Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ για τη νίκη του. Είχαν συνέπεια στο παιχνίδι τους κι αυτό απέδωσε καρπούς. Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη, αλλά κάναμε κάποια λάθη, που δεν μας επέτρεψαν να φύγουμε περισσότερο στο σκορ…“, για να συνεχίσει λέγοντας πως “στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις, δεν πιέσαμε στην περιφερειακή άμυνα για να πάνε εκεί που θα έπρεπε οι πάσες. Μπήκαν και τα τρίποντα του ΚΑΟΔ και η διαφορά ανέβηκε. Ο Λάζαρος πήρε πολλές προσπάθειες γιατί ήταν πολύ δυνατός στο αντίπαλο καλάθι. Να δούμε τα λάθη μας και πως θα βελτιωθούμε στη συνέχεια“.

Τέλος απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: “Δεν πιστεύω ότι δεν δόθηκε  η βοήθεια που θα έπρεπε στο Λάζαρο. Μπορεί να μην βρέθηκαν σε καλή μέρα κάποιοι παίκτες όπως άλλες φορές, αλλά όταν βάζεις 78 πόντους σε εκτός έδρας αγώνα, πρέπει να βρεις τον τρόπο να σταματήσεις την αντίπαλη επίθεση”.