Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού(28/12, 18.30) ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στο “Π. Νικολαΐδης”.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του προπονήθηκαν για τελευταία φορά στην “PAOK Sports Arena”, με τον Μιλένκο Τέπιτς να αποτελεί τη μοναδική απουσία, καθώς ο Σέρβος προφυλάχθηκε λόγω στομαχικών δαταραχών. Η προπόνηση του “Δικεφάλου του Βορρά” είχε δύο σκέλη, καθώς ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου μέσω χρήσης βίντεο και τελείωσε με την καθιερωμένη ομαδική προπόνηση. 

Πλέον άπαντες στον ΠΑΟΚ αναμένουν το τζάμπολ του αριανού(28/12) κρίσιμου αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου, με τον νικητή να “σφραγίζει” το εισιτήριο του για τον “μεγάλο” τελικό του Κυπλέλλου Ελλάδας. Η αποστολή της ομάδας αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα το απόγευμα, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους: Μιλένκο Τέπιτς, Μιχάλη Λιάπη, Κώστα Βασιλειάδη, Κώστα Κακαρούδη, Απόλλωνα Τσόχλα, Γιώργο Δέδα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Θωμά Κώττα, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Ούρος Ντούβνιακ, Νίκολα Μάρκοβιτς και Ουίλιαμ Χάτσερ. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς και ο αρχηγός, Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ το παρόν θα δώσουν και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύσουσα το πρωί της Δευτέρας (28/12).