Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως οι απουσίες και οι τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο του συλλόγου. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε επίσης πως οι αντοχές και ο έλεγχος στο ρυθμό του αγώνα θα κρίνουν την έκβασή του.

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος, υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ συγκροτημένη ομάδα. Η βαθμολογική θέση του Ίκαρου δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα της ομάδας, το μπάσκετ που μπορεί να παίξει και το ρόστερ που έχει. Περιμένουμε να παίξουν πολύ δυνατά, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δυνατοί στο fast break και με την είσοδο του Pantic έχουν δυναμώσει πολύ και κάτω από τα καλάθια. Είναι σίγουρα μία ομάδα που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή σε όλους τους τομείς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μας είναι οι απουσίες που έχουμε και με αυτούς που ήταν ήδη τραυματίες, αλλά κυρίως με τα παιδιά που όλη την εβδομάδα για διάφορους λόγους δεν προπονήθηκαν, οπότε δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι για το παιχνίδι. Οι αντοχές και ο έλεγχος στο ρυθμό του αγώνα θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καλλές, είπε: “Ο Ίκαρος έχει πολύ έμπειρους παίκτες, που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α1 και με τις προσθήκες που έχει κάνει τους δύο τελευταίους μήνες έχει αλλάξει κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Είναι ομάδα που βασίζεται πολύ στα γκαρντ, ο Gibson είναι πολύ επικίνδυνος, το ίδιο και ο Κυρίτσης, γενικά προσπαθούν να τρέξουν πολύ στο γήπεδο και δημιουργούν πολλές φάσεις μέσα από transition. Αν το σταματήσουμε αυτό, θα έχουμε μεγάλη τύχη για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το αρνητικό για μας είναι ότι προερχόμαστε από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν προβλήματα, χάθηκες σημαντικός αριθμός προπονήσεων, αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε όλοι μας να διατηρηθεί σε ένα καλό επίπεδο η προετοιμασία της ομάδας και σίγουρα θα πάμε για να κερδίσουμε”.