Μια δύσκολη αγωνιστικά χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, ενώ νωρίτερα σήμερα (28/4) το απόγευμα έλαβε τόπο το αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, το οποίο έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μάνου Μαλελή που δεξιώθηκε την ομάδα του Δικεφάλου στο εστιατόριο Karaburno, χορηγό της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ και για τελευταία φορά συναντήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας.

Στο γεύμα δεν έδωσαν το παρών ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος συμφώνησε με την Ισπανική Ομπραντόριο, o  Ούρος Ντούβνιακ που λόγω της διαδικασίας ντόπινγκ κοντρόλ στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Μ. Τετάρτης δεν επέστρεψε μαζί με την αποστολή των «ασπρόμαυρων», αλλά και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη σύντομη ομιλία του προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες του Δικεφάλου τόνισε: «Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και σίγουρα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει.

Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

basket paok

basket paok

basket paok

basket paok

photo: inpaok.com