Ήττα σοκ υπέστη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε το δικαίωμα στην Δόξα Λευκάδας να πετύχει την παρθενική της νίκη στην σεζόν, με τον Χάρη να κερδίζει τον πατέρα του, Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στις δηλώσεις του μίλησε για χάλια παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση:«Κάναμε χάλια εμφάνιση στο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Η Δόξα έπαιξε το δικό της παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί σε όλες τις γραμμές. Είναι μια ήττα που δεν ξέρω αν θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είναι έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς, αλλά έχουμε έξι συνεχόμενες ήττες από τα φιλικά και δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο νέο αυτό το αποτέλεσμα».

Στη συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη στη Δόξα Λευκάδας, έπαιξε καλύτερα από εμάς, εμείς ήμασταν απόντες, ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση. Όταν δίνεις γήπεδο στον αντίπαλο και του δίνεις το δικαίωμα να πιστέψει στη νίκη αυτό είναι το αποτέλεσμα. Η Λευκάδα έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά τους δώσαμε το δικαίωμα και πολλές φορές τους δώσαμε το δικαίωμα να διεκδικήσουν και να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ άσχημα τη χρονιά και δεν ξέρω πού θα καταλήξει. Το θέμα της άμυνας με προβληματίζει πολύ. Δεχόμαστε πάνω από 80 πόντους σε κάθε αγώνα. Μας έλειπε ο Μαργαρίτης, ο οποίος είναι πολύ δυνατός για εμάς, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Μέσα σε δύο ημέρες έπρεπε να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο κι αυτό μας δυσκόλεψε το έργο».