Ο ΠΑΟΚ βλέποντας τα προβλήματα που είχε στον χτεσινό αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο κομμάτι της δημιουργίας και με δεδομένο το πρόβλημα τραυματισμού του Αντώνη Κόνιαρη, κινήθηκε αστραπιαία προκειμένου να συμφωνήσει με τον Δημήτρη Κατσίβελη, έναν παίκτη που άρεσε από την αρχή του καλοκαιριού στον Ηλία Παπαθεοδώρου και βρισκόταν στη σχετική λίστα, όπως σας είχε επισημάνει το basketblog.gr σε παλιότερο ρεπορτάζ.

Τα λόγια φυσικά περιττεύουν για τον νέο γκαρντ των “ασπρόμαυρων”, με τον 26χρονο να προέρχεται από τις ακαδημίες της πόλης και συγκεκριμένα τον Μαντουλίδη, για να ακολουθήσουν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, η σεζόν με την ΑΕΚ και εν συνεχεία η έξοδος για την Αστάνα, με την οποία συνεργάστηκε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Κατσίβελης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για ένα μήνα και αν πείσει με τις ικανότητες του δεν αποκλείεται να επεκταθεί η συνεργασία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να συμμετάσχει από αύριο στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και για τον επόμενο μήνα, με την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18».