Ήταν κάτι το αναμενόμενο, ειδικά μετά τη δήλωση συμμετοχής των “ασπρόμαυρων” στο Eurocup. ΠΑΟΚ και Δημήτρης Κοντομηνάς συνεχίζουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν, αφού έπειτα από συνάντηση που είχαν σήμερα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού η οικονομική βοήθεια του γνωστού επειχηρηματία είναι πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής.

Η ανακοίνωση του “δικέφαλου” αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον όμιλο Demco του κ. Δημήτρη Κοντομηνά και την συνέχεια της συνεργασίας των δύο πλευρών για την αγωνιστική περίοδο 2013-’14.

Για την επίτευξη της συμφωνίας χρειάστηκαν πολυήμερες διαπραγματεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ομίλου Demco. Η επικύρωση της συμφωνίας έγινε σήμερα στα γραφεία του Ομίλου Demco στην Αθήνα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης των κ.κ Μπάνε Πρέλεβιτς και Ευάγγελου Γαλατσόπουλου με τον κ. Δημήτρη Κοντομηνά, παρουσία και του κ. Μάνου Μαλελή, ο οποίος είχε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ανανέωσης της συνεργασίας, όπως και πριν από έναν χρόνο, όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Όμιλος Demco ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους.

Μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, με πολλές αντιξοότητες, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Μαλελή, κατάφερε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του κ. Κοντομηνά και των εταιριών του Ομίλου Demco (Prime Insurance, Village Cinemas, Alpha TV).

Υπήρξε συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές ικανοποίηση για την μέχρι τώρα συνεργασία τους. Ταυτόχρονα υπήρξε και η δέσμευση ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ανταποδοτικότητα σε αυτή την μεγάλη συνεργασία.

Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Όμιλο Demco του κ. Δημήτρη Κοντομηνά, αποτέλεσε μία εξαιρετικής σημασίας στήριξη στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ, που έκανε ήδη ένα σημαντικό βήμα, με την επιστροφή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την συμμετοχή στο Eurocup της αγωνιστικής περιόδου 2013-’14.

Προχωράμε μαζί, με στόχο έναν ΠΑΟΚ για τον οποίο θα είναι υπερήφανοι όλοι και περιμένουμε σε αυτή την προσπάθεια την αμέριστη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ“.