Ο Αυστραλός γκαρντ, Νάθαν Σόμπεϊ που ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με 25 πόντους, τόνισε ότι πιστεύει ότι η ομάδα θα συνεχίσει να βελτιώνεται, ενώ σε προσωπικό επίπεδο τόνισε ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στον βαθμό που θα ήθελε και ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ ωραίο ότι κερδίσαμε εντός έδρας και για μένα ότι συνδυάσαμε με νίκη την πρώτη μου εμφάνιση μπροστά στο κοινό της ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Αισθάνομαι ότι θέλω λίγο ακόμα για να βρεθώ στο επίπεδο που θέλω. Σίγουρα σήμερα ένιωθα πολύ καλύτερα. Όσο γνωρίζω τους συμπαίκτες μου, μαθαίνω τα συστήματα και μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα».

Για το αν έχει διακρίνει κάποιες διαφορές στο παιχνίδι που παίζεται στην Ευρώπη: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, καθώς οι κανονισμοί είναι ίδιοι. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε διαφορετικούς προπονητές, διαφορετικούς συμπαίκτες και συστήματα, αλλά το μπάσκετ είναι το ίδιο. Βγαίνεις στο παρκέ και παίζεις».

Για την πτώση της απόδοσης της ομάδας: «Ίσως χαλαρώσαμε την άμυνα μας και δώσαμε στους αντιπάλους τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο παιχνίδι, αλλά βελτιωθήκαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο και φτάσαμε τελικά σε μια εύκολη νίκη».

Για τον στόχο του φέτος στον ΠΑΟΚ: «Εγώ θα ήθελα το πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα έχουμε μπροστά μας».

Για την συνάντηση του με τον συμπατριώτη του Jason Cadee: «Παίζουμε αντίπαλοι πολύ συχνά στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Μιλήσαμε λίγο πριν από το παιχνίδι και ελπίζω ο τραυματισμός του δεν ήταν πολύ σοβαρός».