Ο ΠΑΟΚ, εξαιτίας της προ ολίγου ήττας από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, χάνει έδαφος στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αυτό ισχυρίζεται ο προπονητής του, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος απαρίθμησε τα στοιχεία που έκριναν την έκβαση της αναμέτρησης εναντίον της ομάδας του. Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Κοροίβου, για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου για τη νίκη του. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και δώσαμε την ευκαιρία και το γήπεδο στους αντιπάλους να πετύχουν αυτή τη νίκη. Η ομάδα είχε προβλήματα, με τελευταίο αυτό του Μαργαρίτη που ένιωσε ενοχλήσεις, όπως και ο Σαλούστρος. Γέμισαν οι ψηλοί μας με φάουλ και αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε σχήματα που δεν υπήρχαν. Προσπαθούσαμε να κρατηθούμε μέσα στο παιχνίδι με διαφορετικές καταστάσεις για να μπορέσουμε στο τέλος να αντέξουμε. Ωστόσο, γέμισαν κι άλλοι παίκτες με φάουλ και το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο. Συν την αστοχία από μακρινή απόσταση και τον εκνευρισμό που δημιούργησαν τα πολλα λάθη, δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα και να το κρατήσει μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι είναι μια άσχημη ήττα για εμάς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε ότι τώρα που θα παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα, θα ξεκουραστούμε και θα βρούμε τον δρόμο μας. Και πάλι συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα την ώρα που ακούστηκε το όνομά μου. Το ότι με τίμησαν ήταν κάτι συγκινητικό για κάθε άνθρωπο και για κάθε προπονητή και ιδίως για μένα που οι ρίζες μου είναι από αυτό τον τόπο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Δέδας τόνισε τα εξής: «Βλέποντας τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κόροιβος στην έδρα του, αλλά και εκτός έδρας, ξέραμε ότι δεν χάνει εύκολα. συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε τα ματς στο τέλος. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Το ποιοτικά δεν ήταν τόσο καλό, όπως φαίνεται και από το σκορ. Ήταν αγώνας επαφών και δυναμικών φάσεων. Οι ψηλοί μας χρεώθηκαν γρήγορα με φάουλ και δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τη νίκη του. Προέχει να γυρισουμε πίσω και να δούμε τι προβλήματα έχουν οι τραυματίες μας. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Την Κυριακή έχουμε ένα ματς που μας δίνει κίνητρο, καθώς έχει χρόνια να παίξει ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι και μάλιστα στην έδρα της, ανεξαρτήτου του Παναθηναϊκού που είναι το φαβορί, παρότι τον κερδίσαμε στο πρωτάθλημα ενάμιση μήνα. Παρακαλούμε όσους έρθουν στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα να είναι κόσμια, καθώς η ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε καμία τιμωρία οικονομικής ή έδρας. Να έρθουν να υποστηρίξουν την ομάδα χάσει, κερδίσει, καθώς επαναλαμβάνω η ομάδα δεν θα αντέξει άλλη τιμωρία».