Η μεγάλη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Όμιλο Κοντομηνά συνεχίζεται για δεύτερη σερί χρονιά και στο “Δικέφαλο” παραχώρησαν σήμερα συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκαν στις προοπτικές και τα οράματά τους. Οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, μίλησαν γι’ αυτή τη συνεργασία, με τον Μάνο Μαλέλη κι άλλους εκπροσώπους της Prime Insurance. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πήρε αρχικά το λόγο, δηλώνοντας: “Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά που έχει εμπιστοσύνη στο όραμά μας. Ταυτίζονται τα όνειρά μας και γι’ αυτό πάμε μπροστά”.
 
Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που είπε: “Θέλω να καλωσορίσω τους ανθρώπους της εταιρίας. Εχει καλλιεργηθεί ένα πολύ ωραίο κλίμα. Ευχαριστώ και εγώ προσωπικά τον κ. Κοντομηνά. Αυτή η χορηγία έχει κρατήσει την ομάδα ζωντανή και αυτή η χορηγία βοηθάει να πάει μπροστά το όραμά μας. Είναι μια μεγάλη χορηγία και εγώ θα ήθελα εκ μέρους της ΚΑΕ να πω ότι με ομόφωνη απόφαση αποφασίσαμε ότι τα 200 παιδιά των ακαδημιών πλέον από την φετινή χρονιά θα έχουν το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί και το κάθε παιδί θα έχει μια ασφάλεια για όλο το χρόνο. Αυτή είναι η πρώτη μας κίνηση. Το απόγευμα στις 20.00 έχουμε συνάντηση με τον Ερασιτέχνη έτσι ώστε οι άνθρωποι της εταιρίας να παρουσιάσουν στους εφόρους το πρόγραμμα για να αναπτυχθεί περισσότερο η συνεργασία”.
 
Για το θέμα του πιθανού επενδυτή: “Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γίνεται κάθε 5 χρόνια. Και γι’ αυτό θα γίνει και τώρα. Οποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει την ομάδα, μπορεί να συμμετέχει. Οσον αφορά τον κ Κοντομηνά, είναι ενθουσιασμένος από την συνεργασία και από την ομάδα και χαίρεται. Βλέπει πως η σχέση αυτή που έχει αναπτυχθεί είναι σχέση ειλικρίνειας και βλέπει πως επί 2 χρόνια κάνουμε εξυγίανση και αυτός ο δρόμος οδηγεί στο επόμενο βήμα. Την έλευση ενός επενδυτή.
 
Θεωρώ πως την πρώτη χρονιά υπήρχε προβολή της εταιρίας. Θεωρούμε πως την δεύτερη χρονιά θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταποδοτικότητα. Ξεκινάμε με τα 200 παιδιά των ακαδημιών, συνεχίζουμε με τον Ερασιτέχνη και πλέον προχωρά με τα προγράμματα που έχουν γίνει. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια”.
 
Επόμενος που πήρε το λόγο ήταν ο Μάνος Μαλέλης, ο οποίος τόνισε: “Ευχαριστώ τους εκπροσώπους Τύπου και θα ήθελα να μεταφέρετε τις ειλικρινείς εντυπώσεις για όσα είδατε σήμερα. Με τους περισσότερους επικοινωνώ ώστε να υπάρχει καθημερινή ενημέρωση”.
 
Για την συνέχεια της συνεργασίας, τόνισε: “Με αφορμή την δεύτερη χρονιά της συνεργασίας πάντα δημιουργούνται οι προυποθέσεις για μια καλύτερη συνεργασία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον ανάλογα με τις εκτιμήσεις που θα κάνει ο κ. πρόεδρος”.
 
Για το θέμα εκμετάλλευσης του γηπέδου: “Υπάρχει η διάθεση για εκμετάλλευση του χώρου”.
 
Για το αν υπάρχει σκέψη να επεκταθεί η συνεργασία του ομίλου της DEMCO με τον ΠΑΟΚ και αναλάβει τον “Δικέφαλο” σε μετοχικό επίπεδο: “Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τέτοια φημολογία, θα πω πως ο όμιλος Κοντομηνά δεν επηρεάζεται από οποιονδήποτε επενδυτή. Είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επενδυτής. Δεν μπορούμε τώρα να έχουμε ιδιαίτερη σκέψη. Είναι πολύ νωρίς. Οι εξελίξεις στην ομάδα, η πορεία και η ανταποδοτικότητα και οι αποφάσεις που θα παρθούν από τον πρόεδρο θα εξαρτηθούν από πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Κοντομηνάς δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο.  Είναι θετκές οι απόψεις του προέδρου για μια αύξηση της συνεργασίας. Ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας ήταν ο χρόνος του εγκλιματισμού μεταξύ των δύο πλευρών. Θα προκαλούσα οποιονδήποτε να απαντήσει αν η πρόθεση του ομίλου βρίσκει δεύτερο παρόμοιο ιδιώτη. Είναι πρωτοποριακό αυτό που γίνεται”.
 
Οι εκπρόσωποι της της Prime Insurance, ανέφεραν:
 
Ο εκπρόσωπος της της Prime Insurance, Ανδρέας Ρούβας σχολίασε: “Είναι χαρά για εμάς. Ο όμιλος DEMCO είναι από τους μεγαλύτερους στη Ελλάδα και έχει ένα μεγάλο φάσμα. Στον όμιλο ανήκουν πολλές εταιρίες. Το ενεργητικό του ομίλου έρχεται στα 600.000.000 ευρώ. Ο όμιλος πήρε την απόφαση να είναι ο μέγας χορηγός για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η χορηγία αυτή είναι πολύ σημαντική και είναι σημαντικός αυτό που είπε ο Γαλατσόπουλος που τόνισε πως απλά δεν είναι χορηγία αλλά μια ανταπόδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι μόνο η αρχή με τον σχεδιασμό νέων προνομίων και προϊόντων. Η χορηγία αυτή στηρίζεται πολύ στην ανταπόδοση. Πάνω στο πρόγραμμα που έχουμε που έχουμε παρουσιάσει, θα στηριχτεί η συνεργασία. Στη πρώτη χρονιά πάντως η ανταποδοτικότητα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ρίξαμε όλο το βάρος στη διαφήμιση. Στη δεύτερη χρονιά που έχουμε μάθει τα παθήματά μας, βάζουμε μικρούς στόχους. Δεν έχουμε βάλει ένα συγκεκριμένο ποσοστό, μαθαίνουμε από αυτή την συνεργασία. Ο αθλητικός είναι για εμάς κίνητρο να φτιάξουμε προϊόντα για να βοηθήσουμε όσους ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο. Πιστεύουμε σε αυτόν τον χώρο”.
 
Ο Σεραφείμ Αίσωπος, υπογράμμισε: “Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που μας έχει αγκαλιάσει. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πορεία της. Οι νίκες αυτές μας έχουν κάνει καρδιακούς και εδώ είμαστε σαν ασφαλιστική εταιρία να βοηθήσουμε για τις ανάγκες που θα υπάρξουν. Εχουμε δημιουργήσει ειδικά προϊόντα για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ξεκινάμε με την ασφάλιση των παιδιών και η Prime Incurance θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών. Πέραν αυτού τους προϊόντος, θα δίνουμε κι άλλα προνόμια όπως έκπτωση 10% στην ασφάλιση αυτοκινήτων, στα νοσοκομεία αλλά και έκπτωση 20% στην ασφάλιση κατοικιών. Στόχος της συνεργασίας είναι να δώσουμε και εμείς κίνητρα για να επισκέπτονται το γήπεδο. Τα προνόμια αφορούν και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον κ. Μαλέλη και κάποιους από εμάς μας στην Αθήνα έχει κάνει ΠΑΟΚτσήδες”.
 
Για το αν η εταιρία αισθάνεται δικαιωμένη για την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ:”Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την συνεργασία μας την ΚΑΕ ΠΑΟΚ”.
 
Για την πρώτη χρονιά στη συνεργασία: “Την πρώτη χρονιά ανέβηκε η αναγνωρισιμότητά μας. Η χορηγία στον ΠΑΟΚ σε επίπεδο συνεργασιών της εταιρίας μας άφησε την αναγνωρισιμότητα. Το 1/3 των συνεργατών μας βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα”.