Ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Πυλαία, εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θέλει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στους πανίσχυρους Ρώσους, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Αναλυτικότερα η εν λόγω ανακοίνωση:

“Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του στο Eurocup και την Τετάρτη (3/12 στις 5μ.μ.) υποδέχεται στο «Παλατάκι» την πρωτοπόρο του ομίλου, αήττητη και μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης Lokomotiv Kuban.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Lokomotiv Kuban διατίθενται ήδη μέσω Internet, ενώ από το PAOK Sports Arena θα διατίθενται, την Δευτέρα (1/12) μέχρι τις 20:00, την Τρίτη (2/12) από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 και την Τετάρτη (3/12) από τις 11:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Lokomotiv Kuban είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Lokomotiv Kuban θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print@home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του”.