Ο ΠΑΟΚ, σημειώνοντας διαρκώς πιο ανταγωνιστική παρουσία στο ευρωπαϊκό στερέωμα, μέσω του Eurocup, είναι έτοιμος για την νέα του περιπέτεια στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Γηραιάς Ηπείρου. Αντίπαλός του στην πρεμιέρα, είναι η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ζολνόκι Ολάι, με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να θέλουν να διατηρήσουν την έδρα τους και τη διοίκηση να καλεί τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία στην Πυλαία, με αφορμή την ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα, ώστε να ξεκινήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» με το «δεξί» αυτές του τις υποχρεώσεις.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια διαρκείας ΙΣΧΥΟΥΝ στους αγώνες της πρώτης φάσης του Eurocup.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Szolnoki Olaj διατίθενται με τους εξής τρόπους…

Εκδοτήρια PAOK SPORTS ARENA

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά την Δευτέρα (12/10) από τις 12:00 μέχρι τις 19:00, την Τρίτη (10:00-19:00) και την Τετάρτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα!

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Online μέσω του δικτύου της Tickethout

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ».

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων:

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP GOLD

100€

VIP LOUNGE